Saturday December 14, 2019
Registreer


Onze kaart is seizoengebonden; Belle Fleur werkt met de producten die vers verkrijgbaar zijn.

U kunt à la carte dineren of genieten van een van onze menu’s. Iets voor u? We zien u graag!    

 

  --------------------------------------------------------------------------------------------------  

   

 Specialiteiten  

Hemelsche Heerlickheden

 

----------------------------------------------------------  

 

    à la Carte  
Koude voorgerechten
Soepen
Voor- of tussengerechten
Visbereidingen
Vleesbereidingen
Koffievariaties
Nagerechten

 

          --------------------------------------------------------------------------------------------------           

Hemelsche Heerlickheden


Voorgerechten


WILDCARPACCIO
Carpaccio van luchtgedroogd gevogelte en wildsoorten met uiencompote     16,50

COQUILLES A LA MAISON

Gepelde, gegrilde Jacobsmosselen met bospaddenstoelen en pecorinokaas in botersaus     19,75

    

PROEVERIJ VAN GANZENLEVER
Een harmonieus trio van ganzenlevermousse, ganzenleverterrine en
gebakken ganzenlever op gekarameliseerde appel     23,50

  

HORS D’OEUVRE “KEMPINSCHY”
Een vijftal bijzondere mondvermaakjes; scampi, ganzenlever, eendenmousse, kalfszwezerik,
en kreeftencocktail, (Gelderse tapa’s)     23,50

 

KREEFTSALADE “TROUBADOUR”
Verse kreeft, gebakken kalfszwezerik, Hollandse garnalen en eendenleverkrullen     28,50

     

-------------------------------------------------------------------------------------------------- 


Hoofdgerechten Wilde Trends

          

ANJOU DUIF / GANZENLEVER
Rosé gebraden duivenborst, gebraden ganzenlever op zuurkool en een krachtige banyulssaus     32,50
 
HAZENBOUT "GRAND MERE"
"Haasje Repje", volle hazenbout gestoofd in rode wijnsaus met spekjes en champignons     26,75


FAZANT "CHOUCROUTE"
Fazantenborstfilet met wijnzuurkool, aardappelpuree, mosterdspek en calvadosroomsaus     27,50


HERTENKALFSRUG "ST. HUBERT"
Als biefstuk gebakken medaillons van hertenkalf met appel en gebakken eendenlever in een volle rode wijnsaus     35,00

WILD TRIO (Jagerstrots)
Avontuur bestaat nog! Proef 't!!
Eeen rijk trio van hertenbief, wildzwijnbief en patrijsfilet, vergezeld van twee wildsausjes     35,00

ANTI-WILD HOOFGERECHT (trots en weelde)
VIS MATELOTE

Tarbotfilet, coquille, kabeljauw, zalm, scampi en Hollandse garnaaltjes
in een romige kreeftsaus met een vleugje knoflook     35,00

 


Al deze gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.


 

    --------------------------------------------------------------------------------------------------      

  à la Carte


 

       Koude voorgerechten

 

 

PARMAHAM

 Zeer dun gesneden Parmaham uit Italië met exotisch fruit en meloen

Italienischer Parmaschinken mit exotischen Früchten und Melone     17,50

  

CARPACCIO

 Zeer dun gesneden ossenhaas op diverse salades met mosterdsaus

Rinderfilet, sehr dünn geschnitten, auf verschiedenen Salaten an Senfsauce     18,50

 

GARNALENCOCKTAIL

 Traditionele cocktail van verse Hollandse garnalen met een cocktailsaus

Cocktail aus frischen Holländischen Krabben mit einer Cocktailsoße      17,50

   

GEROOKTE IERSE ZALM

 Gerookte zalm van de zijde gesneden, met honing-dillecrème 

Räucherlachs, aus der Seite geschnitten, mit Honing-Dillecreme      19,00

 

SALADE BELLE FLEUR

 Delicaat gerecht van zalm, paling en Hollandse garnalen met saffraandressing

Delikates Gericht aus Lachs, Aal und Holländischen Krabben mit Safrandressing      19,75

 

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------  

Soepen

 

KALFSBOUILLON

 Krachtige heldere bouillon met jonge groenten en schenkelvlees

Kräftige klare Brühe mit jungem Gemüse und Beinfleisch      6,95

 

OSSENSTAARTBOUILLON

 Dubbel getrokken ossenstaartbouillon met garnituur 

Ochsenschwanzbrühe, doppelt gezogen, mit Garnitur      6,95

 

TOMATENSOEP

 Verse tomatensoep, afgemaakt met room 

Frische Tomatensuppe, abgerundet mit Sahne      6,95

 

BOUILLABAISSE

 Rijk gevulde romige vissoep

Reichlich gefüllte cremige Fischsuppe      15,00

 

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------      

   Voor- of tussengerechten

 

      CHAMPIGNONS L'AIL

 In bierbeslag gebakken champignons met een lichte knoflooksaus

In Bierteig gebackene Champignons mit einer Knoblauchsauce      13,50

 

GAMBA'S

 Grote garnalen met chiliknoflooksaus op onze wijze bereid

Grosse Krabben mit Chili-Knoblauchsauce auf unsere Art bereitet      18,50

 

ZWEZERIK

 Gebakken kalfszwezerik op pasta, geserveerd met sojasaus

Gebachenes Kalbsbries auf Pasta, serviert mit Sojasauce      26,50

 

 

  ------------------------------------------------------------------------------------------------  

Visgerechten

 

KABELJAUW

 IJslandse verse kabeljauw met Pecorino en botersaus

Frischer Kabeljau aus Eisland mit Pecorinokäse und Buttersauce     29,50

 

VISTRIO

 Een creatie van Schotse zalm, heilbot en tongscharfilet in lichte witte wijnsaus

Eine Kreation von Lachs, Heilbot und Rotzunge in einer leichten Weissweinsauce     29,50

 

SCAMPI'S

 Gegrilleerde reuzengarnalen met een pittige chilisaus

Gegrillte Riesengarnelen an einer Chilisauce     29,50

 

ZEETONG

 Verse zeetong in roomboter gebakken en aan tafel gefileerd

Frische Seezunge in Butter gebraten und am Tisch filetiert     39,50

 

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------  

Vleesgerechten

 

KALFSHAAS MEDAILLONS

 Gegrilleerde malse kalfshaasbiefstukjes met morieljes-roomsaus

Gegrillte, saftige kleine Kalbsfilets an Morchelrahmsauce      29,95

  

WIENER ROSTBRATEN

 Kalfsbiefstukjes met uienringen, augurk en paprikaroomsaus

Kalbsfilets mit Zwiebelringen, Gurken und Paprikasahnesauce      29,95

 

LAMSCARRÉE

 Rosé gebraden, Nieuw-Zeelands lamsribstuk met rozemarijnsaus

Rose gebratene Neuseeland Lammsrippe an Rosmarinsauce      32,50

 

TOURNEDOS MADAGASCAR

 Volle biefstuk van de haas met knoflook-pepersaus, pittig of zacht

Ganzes Rinderfilet an Knoblauch-Pfeffersauce, kräftig oder mild      29,95

 

TOURNEDOS GRAND-PRIX

 Volle biefstuk van de haas met rode wijnsaus en reepjes ossentong

Ganzes Rinderfilet an Rotweinsauce und Ochsenzungestücke      29,95

 

TOURNEDOS ESCOFINE-

 Volle biefstuk van de haas met eendenlever en Shii-Take saus 

Ganzes Rinderfilet mit gebratener Entenleber und Shii-Take-sauce      33,50

  

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Koffievariaties

 

   …Black as the devil, Hot as hell, Pure as an angel, Sweet as love…

 

Beukenhorst Melange Café Mondriaan 100% Arabica: plezierig koffiedrinken voor nagenieters

 

 

Koffie Klassiek 

 Kop pure Arabica koffie met ovale kletskop en truffelbonbon     4,50

 

Cappuccino

 1/3 pure Arabica koffie, 2/3 geschuimde melk, ovale kletskop en truffelbonbon     4,50

 

Espresso

 Sterke pure Arabica koffie, ovale kletskop en truffelbonbon     4,50

 

Ristretto

 Een klein kopje Italiaanse koffie, bijna als siroop geserveerd, ovale kletskop en truffelbonbon     4,50

 

Irish Coffee

 Jameson whiskey – koffie – halfgeslagen room     8,50

 

French Coffee

 Grand Marnier – koffie – halfgeslagen room     8,50

 

Madeliefjes Coffee

 ½ Mandarine Napoleon ½ Martell v.s.o.p. – koffie – halfgeslagen room     8,50

 

Rüdesheimer Coffee

 De oeroude Weinbrand Asbach Uralt – koffie – met een verrukkelijk halfgeslagen room     8,50

 

Ladies Coffee

Likeur 43 Cuarenta y tres – Arabica koffie - halfgeslagen room     8,50

 

Mexican Coffee

 Kahlúa likeur– Arabica koffie – halfgeslagen room     8,50

 

  

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------    

 Vergeet-me-nietjes

 

Aan het einde van een maaltijd is het dessert als een vuurpijl die zich als een waaier ontvouwt

 

Crème Brûlée

De overbekende vanillecrème afgebrand met bruine basterdsuiker, geserveerd met
amarettisoufflé en een bolletje Crème Brûlée roomijs     8,95       

 

Coupe Favorite

 Twee bollen vanille-ijs met boerenjongens, advocaat, warme chocoladesaus en slagroom     8,95

 

Hot Cherries

Deze klassieker blijft een topper.  Warme kersen met Kirsch, slagroom en vanilleroomijs     8,95        

 

Flensjes Suzette

 Warme flensjes gevuld met Grand Marnier, Zwitserse room, roomijs, sinaasappelsaus en luxe chocolade parels     9,50

     

 Black & White

Luchtige mousse van Belgische chocolade met galliano vanille mousse
en een bolletje framboos-aardbei sorbetijs     8,95

 

1001 Nacht

  Een dansje op het bord: een handjevol desserts, die op deze kaart voorkomen.

Zoet en fris, geurend en zacht, allerlei smaken, waarbij ieder lacht     15,00

 

Crème de la Crème Choice

 Keuze uit: vanilleroomijs, stracciatellaroomijs, hazelnootroomijs, rum-rozijnroomijs, chocoladeroomijs en caramalroomijs
Sorbets: mango, framboos en limoen     2,35
 

Op de kaasplank

 Het dagelijks leven van kaas.

Witschimmel, volle melk, roodbacterie, blauwgeaderd, gerijpt,
koeien- of geitenkaas, binnen- of buitenlands, aangepast aan de seizoenen     15,00 

 

bottom row 1

bottom row 2

Contact

Restaurant Belle Fleur
J W Hagemanstr 85
7151AE Eibergen
 
Telefoon: 0545-472149
Fax:        0545-475953
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.restaurantbellefleur.nl

Facebook Like

Realisatie

Hosting en Design
www.Winterswijk.org

Vulling/actualisatie

www.copyservicewinterswijk.nl

 

 

S5 Box